Jak zmienić albo anulować plan

Plan zmienisz albo anulujesz w każdej chwili w Planie i płatnościach. Po anulowaniu plan działa do końca opłaconego okresu.

  1. Kliknij Plan i płatności.

  2. Żeby zmienić plan, wybierz inny i potwierdź.

  3. Żeby anulować, kliknij Karta i subskrypcja i anuluj subskrypcję.

  4. Zmieniłeś zdanie? Kliknij Wznów subskrypcję.

Otwórz w panelu: Plan i płatności →

Nie znalazłeś odpowiedzi?

Napisz do nas - odpowiemy najszybciej, jak to możliwe. Zajrzyj też do najczęstszych pytań.

Napisz do nas